Friday, February 24, 2023

Акупресурно Килимче Нирвана - Една Шокиращо Мощна Технология за Трансформация на Здравето

 Познаваш ли животно, което обува обувки и се самолишава от ползите на ходенето бос по земята?

За ползите от ходенето бос има огромна информация в нета. Но какъв процент от времето прекарваме ходещи боси по земята?

Бодливо килимче в реален размер


В този блог традиционно разглеждаме животопроменящи технологии за  подобряване на човешкото здраве. В случая става въпрос за Акупресурното Масажно Килимче Нирвана, на което се стъпва бос. Ние изследвахме подробно здравословните ефекти на това Килимче в продължение на десетки часове с много различни хора на различна възраст и различен начин на живот и останахме приятно изненадани и изумени от бързото му действие.

Защо работи Бодливото Акупресурно Килимче Нирвана? Отговорът е същият, както на въпроса защо работи Иглотерапията/Акупунктурата, Акупресурата и Рефлексотерапията. Ето какво се казва в Традиционната Китайска Медицина (ТКМ) - цитат:

"Свободно протичане на Чи

Според ТКМ, докато Чи тече свободно през меридианите и органите ви работят в хармония, тялото ви може да остане здраво. Това означава, че когато меридианната система на тялото ви функционира добре, вие сте добре. И все пак поради редица причини - като прекомерен стрес - меридианите на тялото ви могат да се запушат или дори блокират. Това засяга функцията на съответния орган и в крайна сметка на цялото тяло-ум-дух.

Получаване и предаване на лечебна стимулация

Меридианите са невероятно чувствителни. Те могат да носят ефектите на стимулацията под формата на лечебна енергия в цялото ви същество. Именно това специално качество позволява на различните начини на лечение на ТКМ да работят. Чрез използването на храна, билки, Чигонг, акупунктура или акупресура, потокът от енергия в меридианите може да бъде стимулиран, възстановявайки баланса и здравето."

"Рефлексотерапията, известна още като зонова терапия, е алтернативна медицинска практика, която включва прилагане на натиск върху специфични рефлексни точки на ходилата и ръцете за предотвратяване и лечение на здравни нарушения. Тя използва същите принципи като акупунктурата и се смята, че стимулира потенциала за самолечение на организма. Точките на натиск са главно върху ходилата, където нервните пътища могат да повлияят на специфични органи в "зоните" на тялото. Рефлексотерапията подобрява здравето и облекчава болките, играе важна роля в процеса на детоксикация на тялото и ума и е отлична превантивна терапия за поддържане на здраво тяло и щастлив дух."

На ходилата са проектирани енергийно всички органи и системи на човешкото тяло. Хилядите остри връхчета на килимчето ги масажират, енергиите се активират и цялата енергийна система заработва, активира се и се балансира:

Какво споделят хората, след като стъпят за първи път на Акупресурното Рефлексотерапевтично Килимче Нирвана? 

Най-често приятно до интензивно или трудно търпимо боцкане по ходилата. Много често се усеща как една топла вълна минава от долу нагоре от ходилата през краката и цялото тяло. При някои тази топла вълна от енергия остава осезаема и се усеща през целия ден. Някои споделят как енергия теква по гръбначния стълб нагоре към главата. Някои споделят активиране на Ида и Пингала, при други теква Кундалини. При някои хора се променя настроението, при други се усещат потрепвания, вибрирания, мравучкане или жужене на различни части от тялото, които някои хора сравняват с протичане на слаб ток през тялото. Най-честите изказвания са: "Особено приятно и Уникално интензивно."

Каква беше методиката за изследване?

1. Измерваме здравето на човека с биорезонансен анализатор Диалог Нова, като процесът на измерване отнема около 2 минути. Не показваме на човека резултатите от измерването, за да няма сугестиране.

Идеална аура на перфектно здрав човек
Аура на перфектно здрав човек
2. Поставяме човека да стъпи бос с двата крака на Акупресурното Килимче за точно 60 секунди.

3. Отново го измерваме със същия биорезонанс и сравняваме двата резултата.

Тук ще се фокусираме на промените на енергетиката (чакри/меридиани/аура) след тази 1 минута бос на бодливото килимче.

Ето така изглежда в идеалния случай аурата на идеално-здрав човек:

При чакрите всяко кръгче около всяка една от чакрите има стойност 20%. Това означава, че чакрите могат да имат стойности 20%, 40%, 60%, 80% и 100%. При здравия човек всички чакри са балансирани еднакво на 80%.
В следващите няколко картинки са дадени чакрите и аурите на няколко различни човека преди и след стъпване на Акупресурното  килимче за 1 минута. Картинката в ляво е винаги преди стъпване, а в дясно след престоя на килимчето.

1. 46 годишен мъж в добро здраве:

Чакри 46 г мъж
Аура 46 г мъж
Както може веднага да се забележи промяната в аурата е драстична и видима. С изключение на областта на краката (човекът е имал проблем в краката, който все още не е изчистен) аурата се доближава значително до перфектната аура. Чакрите са вече перфектно балансирани - всички без първа са на 80%. (Защо първа чакра остава на 60%? Защото ремонтно-оздравителният процес в краката черпи енергия от първа чакра и е естествено тя да е на по-нисък процент.)


2. 53 годишна жена в добро здраве:

Чакри 53 г жена
Тук веднага се вижда балансирането и хармонизирането на аурата и чакрите след 1 минута на Акупресурното килимче. Всички чакри са на 60% с изключение на пета, която е на 80%. Преди килимчето чакрите са значително дисбалансирани със стойности от 20%, 40% и 60%.
Аура 53 г жена


3. 70 годишeн мъж в добро здраве:
Ендокринна система, Аура и Чакри
Тук показваме как се променя състоянието на Ендокринната система, аурата и чакрите след 1 минута престой върху Акупресурното Килимче при 70 годишен здрав мъж. Резултатите са малко шокиращи, но това са фактите. Вижда се как всички жлези с вътрешна секреция се балансират почти по перфектен начин, както и аурата и чакрите.

Максималната продължителност на престоя бос върху Акупресурното Килимче е един обективен критерий за здравословното състояние на човек в момента. Продължителност в секунди е времето между стъпването бос на килимчето с двата крака и времето, когато човекът се маха от него поради нетърпима болка. Колкото е по-силна болката, толкова повече и по-дълбоки са здравословните проблеми и дисбаланса и толкова е по-интензивно и трансформиращо стоенето бос върху това бодливо Акупресурно Килимче. Тази таблица/скала дава някаква ориентировъчна представа:

Скала за измерване на здравословното състояние на човек в зависимост от времето в секунди, което може да издържи, стъпил бос на Акупресурното Килимче Нирвана:   

    1 до 10 секунди                                                              

Критично! Изисква НЕЗАБАВНА и СПЕШНА промяна на начина на живот във всичките му аспекти!!! Вземете си незабавно почивка/отпуска! Отстранете стреса от живота си в максимална степен! Направете си пълни изследвания, включително и био-резонанс! Забравете за всичко друго и се фокусирайте на 100% върху здравето си! Да се стъпва редовно на килимчето на всеки 15 минути и да се потърси здравен консултант!

    11 до 20 секунди
Има значителни здравословни проблеми! Нужно е освобождаване от стреса на всички нива и промяна на начина на живот! Направете си пълни изследвания, включително и био-резонанс! Време за отлагане няма! Да се стъпва редовно на килимчето поне на всеки един час. Да се потърси здравен консултант!

    21 до 40 секунди
Нужно е освобождаване от стреса и заживяване на по-здравословен живот! Не отлагайте промените! Събудете се! Направете си пълни изследвания, включително и био-резонанс! Да се стъпва редовно на килимчето поне на всеки два часа. Да се потърси здравен консултант!

    41 до 60 секунди
Има още какво да се желае! Имате стрес в живота, независимо дали го съзнавате или не! Необходимо е да обърнете внимание на всички фактори за здравето: дишане и чист въздух, сън и почивка, редовно и всекидневно движение, здравословно хранене, разходки и походи в природата и планината и освобождаване от стреса и заживяване на по-здравословен живот! 
Имате още работа! Да се стъпва на килимчето минимум по 3 пъти всеки ден! 
Да се потърси здравен консултант!

    Неограничено време

Ако можете да издържите неограничено време бос на Акупресурното Килимче Нирвана това означава, че сте в добро здраве и нивата на стрес са ниски. Има още пространство за прогрес и развитие. Дерзайте! Дори и да не усещате болка Килимчето си върши работата, така че стъпвайте редовно всеки ден на него. Дишайте, правете йога, медитирайте, постете поне по един ден всяка седмица, участвайте в семинари и ритрийти. 

    Неограничено време на един крак

Ако можете да издържите неограничено време стъпил с един бос крак на Акупресурното Килимче това означава, че сте човек, който е осъзнал, че Здравето изисква ежедневна инвестиция и че само вие сте отговорен за своето здраве! На 100%!  Поздравления! ;-)  Акупресурното Килимче Нирвана ще продължи да ви помага, дори и да стъпвате на него по 1 минутка сутрин и вечер. Най-вероятно на това ниво вече усещате как енергията от ходилата почти незабавно потегля и като една топла вълна, минаваща през цялото тяло плавно стига до седма чакра. Вече можете да се свържете с насладата от този процес, която е трудно да се опиша с думи. Престоят се превръща и в медитативно преживяване. На интуитивно ниво се развива връзка с Килимчето и то може да се ползва и за други части на тялото. Въображението ви ще почне да се развихря и ще ви изненадва много пъти. Правете клякания, лицеви опори, вдигайте гири, планк, йога, пилатес, цигун, тайчи и танци на него. Забавлявайте се максимално!

Ето и два кратки видео-епизода за това как може да се ползва Акупресурното Килимче Нирвана:



Обобщение: Акупресурното Килимче Нирвана (Произведено в България) си е здравословно чудо. Не консумира ток или бензин. Не изисква грижи освен да се измива с вода от време на време. Важно е да не се стъпва с твърди подметки и токчета върху него. За няколко минутки на ден се променя здравето на ползващия го. Да се ползва на твърда повърхност и без чорапи. Стъпването с чорапи върху него е без ефект. С него човек може да си тества здравето бързо и обективно (по горната скала). То е на практика вечно и цената от няколко лева го прави достъпно за всеки. Във времената, когато човешкото здраве изисква ежедневно инвестиране Акупресурното Килимче Нирвана е нещо безценно. То е като човек да получава неограничени безплатни сеанси от акупресурен/рефлексо-терапевтичен масаж ежедневно за всички членове на семейството си. Доставя удоволствие, радост, наслада и подобрява настроението. То е и един перфектен подарък за всяко семейство и човек.

На всички Перфектно Здраве и много радостни мигове и забавления с Бодливото Акупресурно Масажно Килимче Нирвана!!!



















10 comments:

  1. Едно споделяне от Милена, доволна и щастлива притежателка на акупресурното килимче:
    "Добро утро! 😊
    Да споделя, докато къщата спи. Вчера нямах търпение да пробвам килимчето. Като се прибрахме малката го измъкна от чантата и първа го пробва 😁
    После мъжът ми се зачуди какво е това и стъпи отгоре, но набързо слезе... По-скоро се изненада от усещането 😁
    И тъй, пратих домочадието на двора и реших и аз да пробвам....
    Да ти кажа честно като гледах клипчето, на което не се виждат бодлички си мислех - ехееее.... каква минута.... аз един час ще стоя отгоре 😁😁
    В същото време, като прочетох условията, за това колкото секунди издържиш, че показва какво ти е състоянието в момента пък си помислих, че няма да издържа повече от 20 секунди.. 🙄
    Усещането :
    Ами болезнено си е... Това, което усетих първоначално е нещо като проводник от краката към сърцето, може би заради болката, знам ли....
    И другото е, че ми се изпотиха дланите, а на мен не ми се потят ръце и крака...
    Болеше, но си навих на скорпионския инат и издържах може би около минута и половина.
    След вечеря пак пробвах, този път с хронометъра на телефона. На минута и 10 секунди пристигна малката и започна да си събува чорапите и да ме бута за да стъпи тя 😁 Но и без това вече не издържах.
    Кажи ще намалее ли болката.... Ще започна ли да свиквам повече...."

    ReplyDelete
  2. Притежаваме акупресурното килимче от няколко седмици и искаме да ви споделим колко много ни харесва! Един чудесен подарък, който се грижи на нашето здраве! Препоръчвам всички да опитат!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Благодарим! Перфектно Здраве за всички!!!

      Delete
  3. Килимчето е супер..стоях на него 2 мин.. преминават вълни през цялото тяло,от долу на горе и усещането за,,мравучкане,, към бедрата и дланите и главата.. които се усилват.Като резултат - освен всичко описано повишаване на тонуса и положителни емоции за целия ден..Роси благодаря

    ReplyDelete
  4. Изповядвам от десетилетия природосъобразен начин на живот.Вярвам в доказаната сила на близостта с всичко естествено.Без колебание се снабдих с акупресурното килимче и изразявам удовлетворението си.От опит знам ,че чудодейната сила на вярата и доверието гарантира успеха на всяко начинание, най-вече здравословно! Затова може би въздействието и ефектът върху мен бе поразителен.Чувствителна съм към студ, който килимчето гони с прилив на топлина и енергия.Самочувствието ми, че побеждавам себе си и напредвам с престоя върху него расте.Нямам здравословни проблеми и не съм замервала показателите за неговото въздействие върху мен, защото е достатъчно,
    че усещането ми за позитивизъм и активност се подобриха. Надявам се тренингът с него да ми помогне да възстановя босото ходене, което прилагах преди години.Ще продължа с килимчето , защото здравето ми се крепи на превенцията от комплексни дейности, воля и вяра в тях не като болна, а здрава, за да дам шанс и дом на здравето в моето тяло възможно по-дълго време!
    Част от това стана и килимчето, което няма да оставя!

    ReplyDelete
  5. Ирена КацароваFebruary 10, 2024 at 9:14 AM

    Имам килимчето от около месец. Първоначално успявах да издържа пряко сили около 2 минути. Но забелязах, че с времето издържам до 20..като мога и повече. И ми е приятно....Определено съм му фенка. Нямам някакви специфични болежки, които да наблюдавам да са се променили, но около мен доста хора се оплакаха от зимния грип, докато аз се чувствам във форма. Сега имам за цел да работя и с ръцете, където усещанията са много по интензивни но съм упорита

    ReplyDelete
  6. Иван АнгеловMarch 11, 2024 at 6:44 PM

    Искам да ти благодаря още веднъж за Бодливото Килимче Нирвана - невероятно е, просто тази "нирвана" е повече от нирвана ...

    Това килимче може да се ползва не само за краката.
    Вчера вечерта сложих една възглавница средна височина, по-твърда на дълго и килимчето на дълго на леглото и легнах по гръб върху него. Така активира нещата по гърба. След 5-ата минута става просто уникално. В момента имам контузия и днес ще ходя да ми наместват кръста, че малко се разместих нещо с новата работа.Мисълта ми е, че това като го направих след 5-ата минута започвам да чувствам силно загряване в гръбнака и се усеща как се отблокира меридианите и енергиите започват да протичат правилно. Всички болки ми изчезнаха.
    После и по корем - също просто уникална история 💥🌅😇
    През цялото време повтарях Бог да благослови производителя на това килимче - точно от това имах нужда ❤️‍🔥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Благодаря сърдечно - перфектно здраве за всички!

      Delete
  7. Петър ДимитровMarch 16, 2024 at 1:34 AM

    Здравейте , преди два месеца купих това уникално килимче защото бягам на дълги разстояния и го използвам всеки ден за възстановяване , килимчето работи перфектно , след всеки изминал ден се чувства все по здрав и повече енергичен. Майка ми работи в магазин за хранителни стоки и имамаше проблем с подуването на краката (от задържане на вода). Купих едно килимче и на нея от два месеца ползва килимчето проблемите и изчезнаха , повтаряше ми постоянно че се е случило чудо . Благодаря ви за хубавата и лечебна нирвана , препоръчвам го на всеки който иска да бъде по здрав или да възстанови здравето си защото килимчето е базирано на китайската игло терапия а това е силно лечебно за цялото тяло .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Благодаря сърдечно - перфектно здраве за всички!

      Delete